Voeding voedsel technologie

Het meeting point Clusius Food is een kenniscentrum waar het onderwijs en bedrijfsleven samenkomen binnen de topsector Food. Doelstelling van het Clusius Food is om een duurzame samenwerking tussen onderwijs en bedrijfsleven te organiseren met als focus het opleiden voor het bedrijfsleven volgens de laatste ontwikkelingen in de markt.

Wat doet het Clusius Food?

  • Het Clusius Food organiseert op het gebied van innovatieve thema’s masterclasses, workshops en gastlessen voor studenten, docenten en het bedrijfsleven.
  • Het Clusius Food biedt de mogelijkheid om de samenwerking tussen het onderwijs en het regionaal bedrijfsleven te verstevigen door het uitvoeren van (onderzoeks) opdrachten (regioleren). Deze opdrachten kunnen op locatie van het bedrijf of in de aanwezige voedingslabs en voedingshal worden uitgevoerd.
  • Het Clusius Food verzorgt i.s.m. de Onderwijsgroep NWH bedrijfsopleidingen; van cursussen tot volledige (in-house) opleidingen. Daarmee biedt Clusius Food het bedrijfsleven een solide basis voor het opleiden van hun vakmensen.
  • Het Clusius Food initieert diverse promotie activiteiten om de Foodsector binnen de regio op een positieve manier te profileren.

Partners van Clusius Food