Aeres
  • Home
  • Meeting Points
    • CIV Akkerbouw
    • Clusius Food
    • Food Innovation Academy
    • Food & Fresh Lab
    • Food Midden Nederland
    • CIV Food Noord
    • CIV Melkveehouderij
    • CIV Pluimveehouderij
    • Meetingpoint Varkenshouderij
  • Nieuws
  • Agenda
  • Over CIV Agri en Food
    • Missie en doelen
    • Samenwerkingspartners
    • Bestuur
    • Contact

Cookies op www.civ-agri-food.nl
Deze site maakt gebruik van cookies. Standaard plaatsen we functionele cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren en maken we gebruik van Google Analytics waarmee we geanonimiseerd gegevens over het surfgedrag verzamelen. Met jouw toestemming plaatsen we ook “tracking cookies” via onze adverteerders zoals Google AdWords en Facebook.

  • Akkoord
  • Meer informatie
MENU
Agenda
21
november
2017
Aeres Hogeschool, Mansholtlaan 18, Wageningen
  • Home
  • Agenda
  • Workshop duurzame Voedselproductie en -consumptie

Workshop duurzame Voedselproductie en -consumptie

21 november 2017

Datum Dinsdag 21 november 2017
Locatie Aeres Hogeschool, Mansholtlaan 18, Wageningen
Doelgroep MBO en HBO docenten Food

Presentatie lesmateriaal duurzame Voedselproductie en -consumptie

Om bij te dragen aan een wereldwijde voedselzekerheid zijn er door het leernetwerk “ Duurzame Voedselproductie en –consumptie” lesmaterialen ontwikkeld voor MBO en HBO. Er is lesmateriaal ontwikkeld vanuit de “ voedseltransitie-systeemaanpak” en vanuit “consument, gedrag en wensen”. Tijdens de workshop op 21 november staan deze 2 thema’s centraal. Je ontmoet docenten vanuit het (groene) MBO en HBO die ook met de materialen gaan werken en de deelnemers vanuit het leernetwerk. Inspirerende collega’s om samen het materiaal te leren kennen, de achtergronden te horen en samen werkvormen te vinden zodat het materiaal van kennis-kunde-klas gaat.

Het doel van de workshop is allereerst om docenten te informeren over het ontwikkelde materiaal. Daarnaast is de opzet om vooral het gesprek op gang te brengen tussen docenten en de ontwikkelaars, onderzoekers, en daarmee de kansen in beeld te krijgen, voor toepassing in het onderwijs, en elkaar te kunnen versterken.
Het dagprogramma omvat presentaties over voedseltransitie en een duurzame voedselconsumptie en sessies om met elkaar de ontwikkelde producten te bekijken.
Tip: Neem een laptop mee voor een intensieve inkijk in de materialen.
De deelnemers ontvangen per mail 1 week voorafgaande tevens een voorproefje van het materiaal.

Klik hier voor het programma.

Aanmelden via H.Mols@citaverde.nl U ontvangt daarna een aanmeldbevestiging.
Deelname aan de dag is kosteloos, echter niet gratis.
Wij maken vooraf kosten; bij ‘no show’ brengen we € 25 in rekening.
Er zijn 30 plaatsen beschikbaar, dus vol = vol!
Aanmelden is mogelijk tot 15 november.
Tijdens de lunch wordt een vegetarische maaltijd geserveerd.
Geef bij de aanmelding door of u gebruik wilt maken van de lunch.
Heeft u bijzondere lunchwensen, dan kunt die ook aangeven bij de aanmelding.

Over CIV Agro & food

  • Agenda
  • Nieuws
  • Samenwerkingspartners
  • Bestuur
  • Contact

Agri Meeting Points

  • CIV Akkerbouw
  • CIV Melkveehouderij
  • CIV Pluimveehouderij
  • Meeting Point Varkenshouderij

Food Meeting Points

  • CIV Food Noord
  • Clusius Food
  • Food & Fresh Lab

 

  • PCPT / AOC Oost
  • Food Midden Nederland (Aeres Ede)
  • Food Innovation Academy